Carrosseriebouw Desmet

Sedert meer dan 30 jaar staat Carrosseriebouw Desmet garant voor een kwalitatieve opbouw voor lichte en zware bedrijfsvoertuigen al of niet met laadklep.

Na een intake gesprek werken wij met plezier en liefde voor het vak een gepersonaliseerd voorstel uit, gebaseerd op Uw noden en verlangens en aangevuld met onze know-how. De diverse stappen van de opbouw en de keuze van de materialen worden samen met U, in functie van Uw budget, op voorhand bepaald.

Wij pretenderen niet de beste te zijn, maar stellen u oplossingen voor die een perfecte prijs/kwaliteit verhouding hebben en zelfs tijdens de uitvoering nog kunnen worden aangepast.

Uw eigen veiligheid bij het gebruik, maatwerk en kwaliteit zijn naast een snelle en vlotte dienst na-verkoop Uw waarborg voor de rendabiliteit van uw voertuig.

Carrosseriebouw Desmet is ISO 9001:2008 gecertificeerd en behaalde het Certificaat Eerste Beoordeling volgens de eisen van de Kaderrichtlijn 2007/46/EEG, erkend door de Federale Overheidsdienst Mobiliteit en Vervoer onder nummer COP0028

Omdat opbouwen van vrachtwagens onze passie is!

Tot binnenkort?
Didier Balcaen

Volg ons op facebook : www.facebook.com/carrosseriebouw-desmet